INSIDE Business Minds, 27 noiembrie 2019, Bucuresti

Pe 27 noiembrie 2019, de la ora 19.00, Dragos Anastasiu, presedinte Eurolines Group Romania, vine pe scena Salii Dalles la INSIDE Business Minds. 

Intr-o discutie live, de doua ore, despre ce inseamna antreprenoriatul si business-ul in Romania, despre cariera, educatie, management de companie si management personal. Despre evolutie personala si profesionala, mentalitate de castigator.

Vei avea ocazia sa discuti in mod direct, sa-i pui intrebarile care te preocupa, sa afli raspunsuri care sa te ajute sa fii mai eficient, performant, inspirat si motivat.

Vei afla ce provocari si nevoi ai ca antreprenor, ce probleme a intampinat, cum a primit succesul dar si despre momentele grele de pe parcurs.

Cum le-a depasit, ce l-a motivat sa mearga mai departe. Sa nu renunte si sa aiba succes.

Cu recomandari dintr-o experienta deja traita, pentru cei care isi doresc sa faca acest pas catre antreprenoriat si nu numai. Pentru evoutie personala si profesionala.

INSIDE Business Minds, acum la Bucuresti, sunt evenimente interviu, pe scena salii Dalles, cu antreprenori de succes cu care vom vorbi live despre afacerea lor, de la inceputuri. Dar si despre ei, oamenii din spatele cifrelor de afaceri, sa aflam cum le-au venit ideile, ce oportunitati au valorificat, ce i-a inspirat, motivat si incurajat.

Intalniri si discutii libere care, cu siguranta, te pot face sa fii mai increzator si mai perseverent in ceea ce faci, in ceea ce te pricepi, iti place si ai talent.

Vino la INSIDE Business Minds sa le afli povestea si sa vezi ce iti poate fi de folos si te poate ajuta, motiva, incuraja si inspira.

Sala Dalles, 27 noiembrie 2019, ora 19.00

Tarif de participare: 80 lei plus tva / persoana.

Pentru inscriere completati formularul de mai jos sau scrieti la office@trainyourbrain.ro / 0726 824 784

 

Train Your Brain s-a lansat în toamna anului 2012 şi, de atunci pana in prezent, a organizat peste 130 de evenimente open, traininguri, seminarii, conferinţe, dar si 45 de traininguri inhouse pentru echipe din diverse companii, la care au participat in total peste 2700 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucureşti şi din ţară. Alaturi de acestea si alte evenimente corporate pentru companii, team building-uri, evenimente aniversare, etc.

 

* camp obligatoriu