Demarata in toamna anului 2012, Train Your Brain a reusit sa cumuleze in mai putin de doi ani si jumatate de la debut peste 70 de evenimente open desfasurate, preponderent in Bucuresti, dar si in Constanta, Iasi, Sibiu sau Cluj, la care au fost prezente aproximativ 2500 de persoane din mai mult de 300 de companii din toata tara, de la mici firme de apartament pana la multinationale sau firme romanesti cu mii de angajati.

Acestora li se alatura 25 – 30 de traininguri inhouse pentru echipe din diverse companii si institutii din Bucuresti si din tara, unele dintre acestea ca si o continuare a prezentei lor la evenimentele noastre open, altele cu solicitare directa pentru diverse teme pe care le abordam.

Faptul ca multi dintre cei prezenti la trainingurile, seminariile si conferintele noastre le solicita ulterior ca si proiect separat, inhouse, pentru echipe din companiile lor, alaturi de o rata de revenire a persoanelor sau companiilor situata intre 25 si 30 % ne confirma soliditatea, coerenta si utilitatea informatiilor prezentate de catre speakerii si trainerii invitati. Principala grija de la inceputul acestui proiect a fost ca informatia transmisa sa fie una utila, actuala, testata si aplicabila persoanei care se afla in sala.

Ne dorim ca cei care sunt prezenti la evenimentele pe care le organizam sa plece in continuare, ca si pana acum, cu sentimentul unui scop indeplinit, fie de la unul dintre trainingurile noastre sau de la o conferinta cu mai multi speakeri invitati.

Publicul caruia i ne adresam, prin nivelul informatiilor pe care le oferim este unul educat, peste medie ca si experienta si pozitie in cadrul companiei.

Au fost si sunt prezenti directori de companii sau departamente din firme mari, manageri, owneri, in esenta segmentul medium to top position, ceea ce face din evenimentele noastre si un foarte bun si util prilej de networking si prim contact pentru incheierea unor afaceri sau colaborari ulterioare.

Trainingurile pe care le oferim si ale caror agende complete le puteti gasi in sectiunile de Evenimente Curente, Evenimente Precedente sau Agende de training Inhouse sunt adresate celor cu interes in zonele de Vanzari si Negociere, Time Management, Telesales, Team Leader si echipa, Leadership, Managementul Conflictelor, Comunicare Organizationala, Vanzare B2B, Managementul afacerii sau Presentation Skills.

Alaturi de acestea, conferintele Train Your Brain care se reiau de doua sau trei ori pe an, trateaza teme din Managementul Proprietatii Intelectuale, Suport si Consiliere financiara, Start Up – De la idee la finantare, resurse umane in Evaluarea, Fidelizarea si Motivarea angajatilor, Dreptul si Legislatia Muncii dar si tehnici de comunicare si promovare in Comunicare si Promovare vs Manipulare si Influentare.

Ideile si temele abordate sunt si raman in continua dezvoltare, completare si actualizare, functie de nevoile, cerintele si sugestiile celor care sunt prezenti sau ne contacteaza cu diverse propuneri pentru anumite colaborari.

De aceea va invitam, daca exista acest interes si necesitate pentru dumneavoastra, sa ne abordati fara sa ezitati si pentru orice alte subiecte sau teme care probabil nu sunt suprinse in aceasta scurta prezentare sau in materialele prezente pe site.
Va multumim,

Alexandru Baltat

0726 824 784

Founder Train Your Brain

www.trainyourbrain.ro

 

Despre noi