Despre noi

Train Your Brain s-a lansat în toamna anului 2012 şi, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente open dar şi inhouse, seminarii, conferinţe şi traininguri, la care au participat peste 2000 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucureşti şi din ţară.

Seminariile şi conferinţele organizate, fiecare cu cel puţin două sau trei ediţii până în prezent, au abordat dintre cele mai diverse teme de business: Managementul Proprietăţii Intelectuale; Evaluarea, Motivarea şi Fidelizarea angajaţilor; Suport şi Consiliere Financiară; Antreprenoriat – de la idee la finanţare; Managementul Fondurilor Europene; Mediere şi Arbitraj; Promovare şi Comunicare vs Manipulare şi Influenţare.

La acestea au fost invitaţi în calitate de speakeri diverşi specialişti în domeniile respective, persoane cu experienţă şi poziţii reprezentative, din companii recunoscute că leaderi pe piaţă.

În paralel, am dezvoltat programul de traininguri, cele mai multe organizate open dar şi inhouse, pentru echipe ale unor diverse companii din Bucureşti şi din ţară.

Temele abordate acoperă: vânzări şi management de departamente de vânzări, negociere, leadership, management de organizaţie dar şi de echipe, comunicare în cadrul organizaţiei, time management, dar şi din zona resurselor umane, legislaţiei muncii, PR şi comunicare.

Structura audienţei evenimentelor Train Your Brain

Datorită subiectelor abordate atât la traininguri cât şi în conferinţe, nivelului ridicat al informaţiei astfel oferite, care necesită deja o expertiză şi experienţă anterioară, participanţii la acestea au fost şi sunt din poziţii de middle management sau top management, din companii mari şi mijlocii, din multinaţionale dar şi companii româneşti, owner-i de business-uri, antreprenori, care doresc să-şi verifice, actualizeze şi reaşeze informaţiile, atât pentru ei cât şi pentru conducerea şi desfăşurarea eficientă a activităţii lor şi a echipelor cu care lucrează.

Numărul mediu al participanţilor este între 15 şi 20 pentru fiecare training, însumând aproximativ 400 – 450 de participanţi pe durata unui an.

Se observă o creştere semnificativă a prezenţei numărului de persoane din companiile care activează în ţară, mai ales din firme româneşti mici şi mijlocii, care nu aveau o obişnuinţă de consum pentru astfel de evenimente până în urmă cu nici 2, 3 ani.

Acest mod de alegere şi prezentare a subiectelor, din cât mai multe zone de business, a făcut că cei prezenţi la evenimentele Train Your Brain să facă parte din cele mai diverse domenii de activitate.

Puteţi găsi astfel în aceeaşi sala, persoane care activează în construcţii, IT, publicitate, retail, transporturi, comerţ, servicii financiare, bănci, şi lista poate continuă cu aproape orice domeniu de activitate prezent în România.

Dintre trainingurile organizate în 2016 cât şi pentru 2017:

Training Tehnici de Vânzări / Training Tehnici de Telesales

Training Tehnici de vânzare B2B / Training Tehnici de Negociere

Training Costumer Service / Training Time Management

Training Team Leader – Echipa / Training Leadership Situaţional

Training Managementul Echipelor / Training Comunicare Organizaţională

Acestora li se vor alătură şi teme din alte domenii: Comunicare şi PR, Resurse umane, Legislaţia muncii, Vânzări şi marketing on-line, etc.

Organizăm în fiecare an un număr de 20 – 25 de traininguri.

Pachete Partener

Partener Gold

Prezenţa logo Partener pe Agenda evenimentului oferită participanţilor.

Prezenţa logo Partener pe newsletter-ul transmis pentru anunţarea evenimentului.

Prezenţa logo Partener pe prima pagină şi pe pagină evenimentului în site www.trainyourbrain.ro

Material propriu de prezentare ( flyer, broşură companie, oferte coporate etc ) oferit participanţilor la eveniment.

Postare 1 roll-up în sala

Prezenţa 1 persoană din cadrul companiei că şi invitat.

Prezentare 5 minute companie sau oferte ale acesteia, înainte sau după pauză de prânz

Exemplu campanie: 10 evenimente – 3500 euro plus tva

Partener Silver

Prezenţa logo Partener pe Agenda evenimentului oferită participanţilor.

Prezenţa logo Partener pe prima pagină şi pe pagină evenimentului în site www.trainyourbrain.ro

Material propriu de prezentare ( flyer, broşură companie, oferte coporate etc ) oferit participanţilor la eveniment.

Postare 1 roll-up în sala

Exemplu campanie: 10 evenimente – 2500 euro plus tva

Campaniile se contractează şi se achita integral în avans.

Va mulţumim,

 

Alexandru Bălţat

Founder Train Your Brain

0726 824 784

office@trainyourbrain.ro

Oferta Parteneriat Train Your Brain