Oferta de abonament pentru trainingurile

Train Your Brain 2016 – 2017

 

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2000 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Seminariile şi conferinţele organizate, fiecare cu 3 pana la 5 ediţii în prezent, au abordat dintre cele mai diverse teme de business: Managementul Proprietăţii Intelectuale; Evaluarea, Motivarea şi Fidelizarea angajaţilor; Suport şi Consiliere Financiară; Antreprenoriat – de la idee la finanţare; Managementul Fondurilor Europene; Mediere şi Arbitraj; Promovare şi Comunicare vs Manipulare şi Influenţare.

La acestea au fost invitaţi în calitate de speakeri specialişti în domeniile respective, persoane cu experienţă şi poziţii reprezentative, din companii recunoscute ca leaderi pe piaţă.

În paralel, am dezvoltat programul de traininguri, cele mai multe organizate open dar şi inhouse, la cerere, pentru echipe ale unor diverse companii din Bucureşti şi din ţară.

Incepand cu luna septembrie 2014, Train Your Brain ofera companiilor posibilitatea participarii sub forma de abonament la trainingurile organizate, si din ce in ce mai multi dintre clientii si partenerii nostri apeleaza la aceasta forma de participare.

Companiile abonate isi pot consuma locurile / participarile contractate, functie de necesitatile de moment, cu maxim 2 persoane / training, in perioada de abonament.

Pentru consumarea participarilor contractate, companiile pot alege oricare dintre evenimentele enumerate mai jos, care se vor desfasoara in cursul anului 2016 si reluate in 2017. Stabilirea temelor si datelor exacte, cat si anuntarea lor catre abonati se face in avans pe email si pe site www.trainyourbrain.ro iar prin newsletter cu minim 10 – 14 zile inainte de data desfasurarii acestora.

Pentru inscriere si anuntarea participarii va fi suficienta apoi transmiterea unui email la adresa office@trainyourbrain.ro, cu mentionarea evenimentului dorit, numele persoanei participante si numele companiei abonate.

Variante de abonament:

Pachet 6 participari in perioada sus mentionata, valoare 2160 lei plus tva.

Discount 20%  fata de pretul initial.

Pachet 8 participari in perioada sus mentionata, valoare 2700 lei plus tva.

Discount 25%  fata de pretul initial.

Pachet 10 participari in perioada sus mentionata, valoare 3150 lei plus tva.

Discount 30%  fata de pretul initial.

Participarile ramase neconsumate in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2016 se pot reporta pentru trainingurile care se vor organiza in perioada 1 ianuarie  –  31 iulie 2017

Dintre evenimentele Train Your Brain, ianuarie 2016 – decembrie 2017,

Traininguri:

Training Tehnici de Negociere si Vanzari / Training Tehnici de Vanzare la Telefon

Training Tehnici de Vanzare B2B / Training Costumer Service

Training Team Leader – Echipa / Training Leadership Situational

Training Time Management  / Training Comunicare Organizationala

 

La acestea se adauga si alte subiecte de training care vor fi stabilite punctual din: resurse umane, legislatia muncii, marketing online, e-commerce etc.

Oferta de abonament este valabila exclusiv pentru traininguri si nu si pentru conferintele care se vor desfasura in aceeasi perioada de timp.

Variantele de abonament se contracteaza si achita integral in avans.

Pentru contractarea unei variante de abonament va rugam scrieti la office@trainyourbrain.ro

Oferta abonament Train Your Brain