Training Intensiv de E-Commerce, 18 mai 2018, Bucuresti

Tot ce trebuie sa stii pentru a-ti creste vanzarile online  

 

Evenimentul se desfasoara la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanti nr. 50B, Bucuresti,  in data de 18 mai 2018, intre orele 10.00 – 17.00. conform agendei prezentate mai jos:

Cele mai importante si utile informatii necesare pentru a sti de unde începem construirea unui magazin online, care este potențialul afacerii online și ce nișe se vor dezvolta în e-commerce.

De asemenea, despre cum abordam cumparatorul in online si cum castigam increderea si loialitatea acestuia, cum nu doar vindem bine dar si crestem vanzarile online.

AGENDA:

 10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee

 10.30 – 13.00   Raluca Radu, Country Manager Answear.ro & Owner MTH Digital

 1. Privire de ansamblu asupra pieței de e-commerce din România: cifre și statistici, profilul cumpărătorului online, tendințe și categorii în creștere.

2. Usability în e-commerce – cum mă asigur că am un magazin online care vinde și este ușor de folosit de către potențialii mei clienți;

 13.00 – 14.00 Dejun

 14.00 – 17.00  Raluca Radu, Country Manager Answear.ro & Owner MTH Digital

3. Principalele canale de marketing online și tehnici de promovare pentru fiecare – SEO, PPC marketing (Google AdWords, Facebook Ads), social media, content marketing (text, video, Youtube), affiliate marketing;

4. Principalii indicatori de performanță (KPI) pentru un magazine online și pentru fiecare canal de promovare în parte;

5. Stabilirea planului de promovare pentru magazinul tău online.

Despre speaker:
Raluca Radu
Country manager Answear si Co-Organiser GPec – Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment e-commerce din Romania.

Raluca are o experienta de peste 11 ani in strategii de digital, online marketing, SEO, PPC, marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie si Google Analytics.

Are o experienta vasta in ceea ce priveste startup-urile din domeniul tehnologic fiind co-fondator al How to Web, a activat ca si mentor si consultant pentru diferite startup-uri de succes din Romania.

Taxa de participare: 480 lei plus TVA

 Reduceri acordate:

10% Pentru una – cinci persoane, inscriere si plata pana in data de 15 mai 2018

15% Pentru sase sau mai multe persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 15 mai 2018

Pentru inscriere completati formularul de mai jos sau scrieti la office@trainyourbrain.ro / 0726 824 784

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 120 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2500 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

 

* camp obligatoriu

Parteneri:

esky2

 

 

wall-street