Training Digital Marketing, 17 mai 2018, Bucuresti

Instrumente practice pentru promovarea pe Google, Facebook, YouTube, Instagram dar si unelte precum AdWords si Analytics.

 

Evenimentul se desfasoara la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanti nr 50B, Bucuresti, in data de 17 mai 2018, intre orele 10.00 – 17.00. conform agendei prezentate mai jos:

In urma acestui curs vei afla care sunt cele mai importante si utile instrumente necesare pentru a intelege ecosisteme precum Google, Facebook, YouTube, Instagram dar si unelte precum AdWords si Analytics. Vei intelege care este dinamica acestor solutii si ce sta in spatele interfetelor.

Cum poti planifica si implementa eficient campaniile tale si ce asteptari reale trebuie sa ai inainte de a incepe promovarea afacerii folosind aceste arme de marketing online.

AGENDA:

10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.30 – 13:00  Ionuț Radu Munteanu, Managing Partner WebDigital, Speaker & Trainer

  1. Principalele metode de selectare a audientei.
  2. Categorii de conținut prin care comunicam eficient mesajul din campaniile de promovare.
  3. Ce sta in spatele listelor de cuvinte cheie.
  4. Cum construim o lista de cuvinte cheie care sa ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.
  5. Introducere in Search Engine Marketing.

13.00 – 14.00  Pranz

14.00 – 17.00  Ionuț Radu Munteanu, Managing Partner WebDigital, Speaker & Trainer

  1. Reclamele tip imagine si lupta pentru atenția consumatorilor in social media.
  2. Cum functioneaza ”generalized second price bidding”.
  3. Cultiva sau culege nevoia.
  4. Cum stabilesti bugetul potrivit pentru campania ta.
  5. Stabilirea corecta a obiectivelor. Elemente esentiale in construirea planului de promovare.

 

Despre speaker:

Ionuț Munteanu este un student perpetuu al minții umane, un marketer pasionat și un antreprenor cu normă întreagă. A gestionat campanii de marketing online pentru mai bine de 500 de clienți din industrii diferite. În prezent, Ionuț este Managing Partner și trainer la WebDigital. Este licențiat în psihologie și sociologie și are o experiență extensivă atât din perspectiva clientului, cât și din cea a agenției. A îmbrățișat minunile marketingului online de peste 10 ani și se află într-o continuă căutare și optimizare a celei mai bune formule de marketing, care să îmbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor și predictabilitatea.

La acestea, se adaugă spiritul antreprenorial, care s-a concretizat în cea mai mare realizare profesională a sa: WebDigital – agenție specializată în PPC Marketing, fondată în 2009, cu peste 100 de clienți activi în portofoliu. Agentia este specializata in campanii de promovare pe Google, Facebook, YouTube si Instagram, agenție parteneră Google Premier și Facebook.

Ca speaker și trainer certificat, Ionuț poate fi găsit ori în amfiteatrele universităților, invitat de profesorii de marketing pentru a-i ajuta pe studenți să se apropie de minunile marketingului digital sau vorbind în workshop-uri atât în România, cât și în afara țării, în principal la evenimente de e-commerce, dar și la evenimente generale din industria digitală.

Urmareste-l pe Instagram, pe Linkedin, pe Slideshare, pe Twitter sau pe Facebook!

 

Taxa de participare: 480 lei plus TVA

Reduceri acordate:

10% Pentru una – cinci persoane, inscriere si plata pana in data de 14 mai 2018

15% Pentru sase sau mai multe persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 14 mai 2018

Pentru inscriere completati formularul de mai jos sau scrieti la office@trainyourbrain.ro / 0726 824 784

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 120 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2500 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

 

* camp obligatoriu

Parteneri:

esky2

 

 

wall-street