Oferta de abonament pentru trainingurile Train Your Brain 2018

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 120 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2500 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Seminariile şi conferinţele organizate, fiecare cu 3 pana la 5 ediţii în prezent, au abordat dintre cele mai diverse teme de business: Managementul Proprietăţii Intelectuale; Evaluarea, Motivarea şi Fidelizarea angajaţilor; Suport şi Consiliere Financiară; Antreprenoriat – de la idee la finanţare; Managementul Fondurilor Europene; Mediere şi Arbitraj; Promovare şi Comunicare vs Manipulare şi Influenţare.

La acestea au fost invitaţi în calitate de speakeri specialişti în domeniile respective, persoane cu experienţă şi poziţii reprezentative, din companii recunoscute ca leaderi pe piaţă.

În paralel, am dezvoltat programul de traininguri, cele mai multe organizate open dar şi inhouse, la cerere, pentru echipe ale unor diverse companii din Bucureşti şi din ţară.

Incepand cu luna septembrie 2014, Train Your Brain ofera companiilor posibilitatea participarii sub forma de abonament la trainingurile organizate, si din ce in ce mai multi dintre clientii si partenerii nostri apeleaza la aceasta forma de participare.

Companiile abonate isi pot consuma locurile / participarile contractate, functie de necesitatile de moment, cu maxim 2 persoane / training.

Pentru consumarea participarilor contractate, companiile pot alege oricare dintre evenimentele enumerate mai jos, care se vor desfasura in anul 2018.

Anuntarea evenimentelor se face in avans pe site www.trainyourbrain.ro iar prin newsletter cu minim 10 – 14 zile inainte de data desfasurarii acestora.

Pentru inscriere si anuntarea participarii va fi suficienta transmiterea unui email la adresa office@trainyourbrain.ro, cu mentionarea evenimentului dorit, numele persoanei participante si numele companiei abonate.

Variante de abonament:

Pachet 6 participari in perioada sus mentionata, valoare 2300 lei plus tva.

Discount 20%  fata de pretul initial.

Pachet 8 participari in perioada sus mentionata, valoare 2900 lei plus tva.

Discount 25%  fata de pretul initial.

Pachet 10 participari in perioada sus mentionata, valoare 3400 lei plus tva.

Discount 30%  fata de pretul initial.

Dintre evenimentele Train Your Brain, ianuarie – decembrie 2018

Traininguri:

Tehnici de Negociere si Vanzari  /  Tehnici de Vanzare la Telefon

Tehnici de Vanzare B2B  /  Costumer Service  /  Team Leader – Echipa

Stiluri de Leadership  /  Time Management  /  Comunicare Organizationala

Managementul Echipelor  /  Tehnici de marketing online  /  Training intensiv de e-commerce /  HR Essentials, Totul despre Recrutare si Selectie  /  HR Essentials, Evaluarea motivarea si fidelizarea angajatilor

La acestea se vor adauga si alte subiecte care vor fi stabilite punctual din: vanzari, management, resurse umane, marketing, PR, online, etc.

Oferta de abonament este valabila exclusiv pentru traininguri nu si pentru conferintele care se vor desfasura in aceeasi perioada de timp.

Pentru accesarea oricarui pachet de abonament va rugam sa ne scrieti la office@trainyourbrain.ro, mentionand varianta aleasa de dumneavoastra.