Oferta Speciala de Abonament Train Your Brain 2018, discount-uri de 20 si 25%

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 130 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2600 de persoane din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

Incepand cu luna septembrie 2014, Train Your Brain ofera companiilor posibilitatea participarii sub forma de abonament la trainingurile organizate, si din ce in ce mai multi dintre clientii si partenerii nostri apeleaza la aceasta forma de participare.

Companiile abonate isi pot consuma locurile / participarile contractate, functie de necesitatile de moment, cu maxim 2 persoane / training.

Pentru consumarea participarilor contractate, companiile pot alege la momentul respectiv, functie de necesitati, oricare dintre evenimentele enumerate mai jos, care se desfasoara in anul 2018 si vor continua si in 2019.

Anuntarea evenimentelor se face cu 2 luni in avans pe site www.trainyourbrain.ro iar prin newsletter cu minim 10 – 14 zile inainte de data desfasurarii acestora.

Perioada in care pot fi consumate participarile: septembrie 2018 – iunie 2019

Pentru inscriere si anuntarea participarii va fi suficienta transmiterea unui email la adresa office@trainyourbrain.ro, cu mentionarea evenimentului dorit, numele persoanei participante si numele companiei abonate.

Variante de abonament:

Pachet 6 participari in perioada sus mentionata, 2304 lei plus tva.

Discount 20%  fata de pretul initial.

Pachet 8 participari in perioada sus mentionata, 2880 lei plus tva.

Discount 25%  fata de pretul initial.

Dintre evenimentele Train Your Brain, 2018 – 2019

Traininguri:

Tehnici de Negociere si Vanzari  /  Tehnici de Vanzare la Telefon

Tehnici de Vanzare B2B  /  Costumer Service  /  Team Leader – Echipa

Modele de Leadership  /  Training Time Management  /  Managementul Echipelor

Tehnici de Marketing Online  /  Training Intensiv de E-commerce /  Digital Marketing  

HR – Totul despre Recrutare si Selectie  /  HR – Evaluarea si motivarea angajatilor

Training Key Account Management – Implementare, executie  /  Training Key Account Management – Operatiuni si procese

La acestea se vor adauga si alte subiecte noi care vor fi stabilite punctual pe parcursul anului din: vanzari, management, resurse umane, marketing, PR, online, etc.

Oferta de abonament este valabila exclusiv pentru traininguri nu si pentru conferintele care se vor desfasura in aceeasi perioada de timp.

Pentru accesarea oricarui pachet de abonament va rugam sa ne scrieti la office@trainyourbrain.ro, mentionand varianta aleasa de dumneavoastra.

 

Va multumim,

 

Alexandru Baltat

Founder Train Your Brain

0726 824 784

office@trainyourbrain.ro